elinelvira

Alla inlägg den 10 mars 2013

Av Elin - 10 mars 2013 19:29

GLAD GLITTERSÖNDAG! Nog för att det varit zombievarning på mig idag är jag för tillfället hysteriskt tillfreds med tillvaron! Har konstigt nog inte alls standard söndagsångest, eller okej... lite kanske. Denna vecka har varit väldigt bra om jag får säga det själv. Hehehe har bara knappt pluggat med äsch yååålååå, var det nån som sa. Gårdagen var otroligt bra (med undantag för lite toahäng där i mitten... men det löste sig till sist ♥) Mycket människor och det var inte kaos som Halloween utan ett bra kaos. Så det ska va! Mina vänner är ganska crazy så hahah har hört ett och annat skoj från igår (DÖR) Jag hade i alla fall en tokmysig morgon! Om man nu kan kalla tolvtiden morgon. Strunt samma, bra var det i alla fall. Gick upp vid halv 1 kanske och sen dess har jag varit igång. Ett möte med mina resekompanjoner vid klockan 2 med kladdkaka och Zakynthos snack sen rensning och städning av le rum. Blev fint. Och FAKTISKT så har jag rensat (rätt) mycket kläder, typ. Nu tycker jag vi kör en söndagsblogg till detta!


Måndag: Psykologi läxfähör. Hämta Calle från skolan vid 5. Plugga matte, spanska.

Tisdag: PRETTY LITTLE LIARS DAY plugga matte, spanska.
Onsdag: Spanska glosor (frukter) Se PLL
Torsdag: packa.  plugga matte.

Fredag:  Träffa min mysis ♥
Lördag: No idea yet, I'm spontaneous (men Tilda om du vill leka är jag freee) Tjejkväll, antagligen hos Binkis.
Söndag: Plugga I guess... alltid lika skoj.



Det verkar bli en lugn helg, kanske lite skönt efter helgens festligheter haha. Nu borde jag plugga matte men vet själv att jag inte kommer göra det... hehehe aja blir nog lite psykologi istället och sen bara mysa innan det blir en ny vecka... lite sad för jag gillade denna vecka.




Kramis





Elin, tjugo år med en stor förkärlek till ord och att fotografera. Läser på högskolan i ett försök att bli lite mer bildad (hade hellre varit på en strand i Grekland) ♥

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards