elinelvira

Alla inlägg under mars 2013

Av Elin - 3 mars 2013 23:29


Det är ju tydligen söndag igen. Fattar ingenting. Vill trycka på en pausknapp. Spola tillbaka till i onsdags, helst. Men eftersom inte det går... så kan vi ju söndagsblogga!


Måndag: Plugga till svenska provet och matte. Boka resa?

Tisdag: Plugga inför Svenska provet. PRETTY LITTLE LIARS DAY! Boka resa?

Onsdag: Svenska prov. Plugga matte.

Torsdag: I dunno, plugga i guess.

Fredag: Mysa nån?

Lördag: Fest hos David WOOP WOOP!!!

Söndag: Plugga arslet av mig. Min svenska lärare har fått fnatt och vi har fetaste projektet fram till påsk.


Heheheheh som ni ser har jag inte så mycket koll på läget. Blir lätt så efter lov. Händer säkert mer saker men addar till det om jag kommer ihåg (menas med om någon annan påminner mig haha) Idag vaknade jag iaf rätt tidigt, såg lite TV och åt en god lunch. Sen kom Gabbe hit, har inte setts sen förra fredagen så vi hade mycket att prata om! Myste, gick en promenad i kylan med Alex sen tja, myste lite mer och kollade lite TV. Gosigt. Nu ska jag straxt sova, i alla fall byta om och krypa ned under täcket och se TV. Herre vad mycket TV tittande det blivit haha.



Nu skiter jag i allt så bokar vi den där jävla resan NU tjejeeeer. Taggaaa GREKLAND.


Kraam

Av Elin - 2 mars 2013 19:00

Yo bitches!
...okej, vi gör om det där. GOKVÄLL VÄRLDEN.


PANNKAKSSMET vad glad man blir av solsken och kall luft á la Sverige! Pannkakssmet. Precis så! Nog för att det regnade imorse som övergick till snö sen regn igen. Men nu tittar solen fram mellan träden på min baksida. Har inte gjort så mycket idag om jag ska vara ärlig. Kollat på Tv, gått en promenad med Moa och läst lite bloggar. Sounds great! Såg även ett Nashville avsnitt och funderar på att börja följa det. Har sett de 4 första tror jag när de gick på tv nån helg mitt på dagen. Men då slökollade jag mest. Får ta mig en funderare på detta haha. Pratade nyss med Kajsa i telefon sen Soppi i 50 min. Svårt att avsluta konversationen hahaha men hon höll på att kissa på sig så då var det okej. Ringde dem för jag såg en sak som gjorde mig ytterst upprörd men 1,5 timmes telefonande med de bästa så löser sig allt. Nu ska jag spendera min kväll hemma med mys och ett filmtittande av något slag. Juste imorgon kommer två fina filurer hem, ÄNTLIGEN! Längtar så jag spricker efter att få krama dem!



Fina kåmpisar.


Kraam



Av Elin - 1 mars 2013 21:51


Fredag, du arma fredag. Och snacka om en intensiv dag. Visserligen myste jag lite under för middagen med Tv och en supergod frukost. Men sen bar det av till stan med Tilda. Hon köpte btw den snyggaste skinjackan ever, ahaha så avis. Men jag hittade en fin tröja och lite undisar. Nice. Efter lite lunch och yogurt glass begav vi oss hem där vi tog allmänt vidriga bilder och såg nått sjukt program på SVT play (hahahah dör fortfarande lite) Hon åt även här och såklart ska det alltid vara så himla random samtalsämmnen. Min familj är knäpp säger jag bara haha. Tilda åkte för nån timme sen så nu är jag ensam. Usch, har märkt att jag alltid blir ledsen av att vara ensam nuförtiden. När jag var mindre älskade jag att vara själv, jag ville vara själv då och då. Undrar varför det kan ha ändrat sig. Eller så är det bara så att när man vet att alla ens vänner hittar på massa skoj saker och man inte är bjuden eller bara inte är där, det är då man känner sig ensam och blir ledsen? Jag vet inte. Antagligen. För just nu är några på fest, bortresta och med sina pojkvänner eller andra vänner. Då blir man ensam kvar liksom. Tråkigt att sitta ensam på lovet OCH en fredag dessutom men aja antar att man får lov att känna sig lite utanför ibland. Äsch detta blev meningslöst haha har ingen point bara massa känslor. Kommer ändå bara ligga och känna mig ensam hela kvällen... Ska i alla fall mysa med mina true friends nu ♥



                

                




Kraam








Elin, tjugo år med en stor förkärlek till ord och att fotografera. Läser på högskolan i ett försök att bli lite mer bildad (hade hellre varit på en strand i Grekland) ♥

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards