elinelvira

Alla inlägg under november 2010

Av Elin - 21 november 2010 16:11

Hejsan!


Imorgon eller ikväll kommer ett spännande inlägg!


Men nu ska veckans outfit krönas! den går till.............. Eva Mendes!

 

Motevering:  Eva har verkligen hittat sin stil med sina nudefärgade klänningar hon på senaste tiden dyker upp i. Prinnsessklänningen nummer 1 är funnen! Jag älskar hennes vackra håruppsättning, enkelt men elegant. Sminkningen går i rosa och nude kulörer vilket alltid går hem. Få smycken och en enkel clutch gör pricken över i:et. Att hon låter klänningen tala för sig själv gör hon bra i tycker jag!


3. Eva Mendes har verkligen hittat sin stil med alla nudefärger och1950-talsinspirerade klänningar hon har dykt upp i på senaste tiden! Skådisen ser verkligen fantastisk ut och vi har inte tröttnat på något av hennes stil ännu!

like or disslike? :)

 

Kram Elle

Av Elin - 21 november 2010 11:50

Shoolahopp!


Idag är det söndag, 7 dagar innan 1 Advent! tiden går så vansinnigt snabbt! Idag ska jag plugga svenska, pyssla, städa upp saker som ligger på mitt golv, ducsha, blogga och se på film. Iaf om jag får bestämma :) Igår var Froj här och hjälpte mig rensa mitt rum. Jag har som sagt väldigt svårt att kasta saker ^^ men jag har bestämt att sjänka gosedjur till Rädda Barnen. Det är gossedjur som inte betyder nått för mig eller vad man ska säga. Men de kan betyda nått för något annat barn i världen. En fin gest tycker jag! Men just nu ligger de utspridda på mitt golv så jag ska sammla upp dem i en kasse.


Ska plugga lite nu. URK!



Kram Elle

Av Elin - 20 november 2010 17:45

Hejsan!


Idag har varit en fullproppad dag, först försov jag mig lite, men snabb som man är så gjorde jag iårdning mig och åt frukost på 15 min, det är skills! sedan åkte jag och Froj in till stan, vi hade halvtur med bussar och tåg, var där efter 40 min. Sedan gick vi till Panduro på Kungsgatan, jag hittar nästan dit nu ^^ köpte pennor till ljus, ljus klistermärken och timtekitt. Gick sedan till Akademibokhandeln och hittade ytterligare 4 böcker jag vill ha, damn it! Åkte hem och Froj hjälpet mig att städa och rensa mitt rum. hmm inga kommentarer om det, men det blev lite fighter om toffsar... nu ska jag hjälpa till med maten :)


Kram Elle

Av Elin - 19 november 2010 22:35

Hejsan!


Nu är jag hemma från Bion. Vi åkte dit med buss efter skolan och sedan köptes det lite julklappar, jag köpte en sak till min storebror. :) bra att ha de klart iaf! sedan gick vi till mitt paradis. Akademinskabokhandeln! Det är en helig plats för mig! :P Jag hittade minst, minst 8 böcker jag ville ha! önskar mig typ bara 3 böcker i julklapp! Jagad ( del 5), Eclipse (del 3) och Under din hud (del 2 ). alla är serier ^^ ska kolla om det finns lite utrymme för nån mer bok! annars så får jag väll köpa dem själv efter jul.... juste, HP ja. Sedan år vi på en taco bar, natchos såklart! det är mitt och Frojs ställe :D sedan såg vi filmen. Jag är ingen HP nörd, men shit vad bra den var! även fast jag bara fattade hälften så var det superbra gjort! ( Froj satt och viskade i mitt öra så jag fattar faktiskt nu efteråt^^) SE DEN MÄNNISKOR!


Ska gå ned och se vem som åker ut ur idol, hoppas på Andreas eller Linnea. Jay är min favorit :P



Kram Elle



Av Elin - 19 november 2010 08:18

God morgon på er!


Idag har jag sovmorgon borde plugga men jag orkar inte, eller jag ska läsa i engelska boken eftersom vi snart ska ha käst ut den. Jag är på s 14 ^^  Ikväll ska jag få se Harry Potter kämpa mot onda krafter! mycket spännande :)


Vi börjar dagen med en låt som ligger på min top 10 just nu. Jag tror alla har hört den eftersom den ligger på nummer 1 på radion! Ja det är Robyns låt :P


först tyckte jag musikvideon var random, men nu är den helt okej! det böst är imellen 2:37 - 2:45 :P då höjer mamma och jag alltid volymen ^^



PS: Har just nu haft exakt 500 besökare denna månad. Rekordet i år är över 800, ska vi försöka slå?? :D


Kram Elle

MIX

Av Elin - 18 november 2010 22:14

God natt alla kära läsare!


Har ducshat, damsugit mitt rum och rullat ut mattan och har försköt memorera svenska texten. Har förkortat den med 1 mening :) imorgon blir det bio med Froj, HP och dödsrekalerna del 1 tror jag den heter :D så vi ska äta där och julshoppa lite innan! Gallerian är ganska stor så många affärer finns där!


Vi avslutar dagen med en Twilight mix!


vad tycks om min gammla scrap? :D


Kram Elle

Av Elin - 18 november 2010 20:14

Hejsan! :D


Nu ska ni få höra en riktigt bra historia som hände mig igår.... Igår skulle jag och mamma åka till IKEA, vi hoppade in i vår nya bil och åkte iväg. På vägen dit pratade vi och lyssnade på musik när Robyns "Dancing on my own" spelades på radion höjde vi till hög volym. Framme vid IKEA parkerade vi bilen och gick in. Vi hitade många fina saker. När vi kom till kassan betalade vi i snabbkassan och gick ut till bilen. Vi hoppade in och mamma satte in nycklarna. Panelbordet blinkade till men sedan släcktes den igen. Vad i helvete, tänkte vi. Vi provade några gånger med samma resultat. Vi ringde Mic och han fick komma och kolla vad felet var. Innan han kom satt vi i 30 min inne på IKEAs "utfart" där kassorna är, där finns även bänkar kiosk osv. Jag hade prov dagen efter så jag började få panik. Mic kom och konstaterade att batteriet var dött. Det fanns bara en sak att göra... Knuffa bilen! Vi stod halv 9 på kvällen och knuffade vår bil över halva IKEA parkeringen. Jag höll på att dö! Men efter ett tag blev det roligt. Efter ett tag startade den igen och vi kunde åka hem. Jag menar, de flesta sitter och pluggar och har tråkigt en Onsdag kväll, men Elin är inte riktigt som alla andra. Hon knuffar bilar på IKEA parkeringen!


Nu har jag bestämmt att jag ska trycka " I ♥ IKEA Parkeringen" till mamma i födelsedags present. Hon har haft fler incidenter där, men det är en annan historia...


Kram Elle

Av Elin - 17 november 2010 16:48

Hejsan!


Har haft föreläsning idag av en "föredetta värsting" som lärarna så fint utrycker det, Patrik heter han och vi har haft honom förr. Men hans historia är så rörande om hans barndom och livet som kriminell och att vara beroende av drogor! Funderar på att läsa hans bok " Jiddra inte" den verkar bra :D


När mamma kommer hem så ska vi bege oss till IKEA, tur att vi bor precis vid en, det finn ju bara typ 2-3 IKEA i Stockholm :P Det ska bli en ny hylla, lampa, matta, bokhylla eller bara luckor till mina som jag har nu, senare ska det bli en ny säng :P Nice!


Nu måste jag plugga till G-provet imorgon, det är typ masor av saker som vi ska kunna, även fast det bara är 4 frågor :S Men SO är kul så ska plugga in det sista (host, allt eftersom jag inte pluggat innan, host) ^^


Kram Elle

Elin, tjugo år med en stor förkärlek till ord och att fotografera. Läser på högskolan i ett försök att bli lite mer bildad (hade hellre varit på en strand i Grekland) ♥

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards